Комплект білизни з льону кольору какао POST-10010

Артикул: POST-10010
  • Ціна: 3400 UAH
Поділитися
Немає в наявності

Хотіли б виспатись уночі поринаючи у приємні сни? Згадайте про надзвичайні якості льону, обираючи постільну білизну. Натуральне полотно міцно утримує верхню позицію серед інших тканин, таких як бязь, сатин чи бавовна. Та льону притаманні специфічні якості. Він наділений терморегулюючими властивостями завдяки своєрідній структурі волокон: вільно пропускає повітря та всмоктує вологу. Має антисептичні властивості, що прискорює загоєння ран та сприяє регенерації шкіряного покрову. Не даремно з льону роблять медичні бинти. Він трохи жорсткіший від інших тканин через те, що по всьому волокну розташовані мілкі вузлики. Вони стимулюють кровообіг уночі завдяки делікатному масажу.

Широкий асортимент модних кольорів постільної білизни дозволить вибрати той варіант, що найкраще пасує до внутрішньої оздоби домівки. Чудовим рішенням буде постіль кольору світлого какао. Вона стане виразним акцентом у спальні, декорованій деревом, що так модно зараз.

Якість виробу відповідає ДСТУ ISO 9001 - 2001

Склад тканини:

льон – 100%

Обмін та повернення протягом 30 днів

Безкоштовна доставка при замовленні від 3 товарів

Доставка по всьому світу швидко і зручно

Законом України «Про захист прав споживачів» передбачено, що на протязі 14 днів з моменту оформлення покупки товару.

Для здійснення обміну або повернення, зв’яжіться з нашим менеджером для консультації та узгодження деталей.

Повернення коштів відбувається протягом 3-х робочих днів після надходження товару до нас та перевірки його належної якості.

Категорія: Постільна білизна
Колір: Какао
Матеріал: Льон
Склад: 100% Льон